Helsinki Beer Festival 2014

4. - 5.4.2014

Kaapelitehdas, Helsinki

Hollannin lippu

Teemana Hollanti

Tietoa kävijöille

‣ Festivaaleilla maksuvälineenä käy käteinen. Pieniä määriä käteistä on kuitenkin mahdollista nostaa infopisteestä.

Tuoteluettelo on julkaistu, se päivittyy vielä alkuviikon aikana.

‣ Tule Kaapelitehtaalle julkisilla!

Alansa suurin ja korkeatasoisin tapahtuma Helsinki Beer Festival esittelee jälleen oluita, siidereitä ja viskejä tehtaan täydeltä!

Helsinki Beer Festival järjestetään kuudennentoista kerran oluen, siiderin ja viskin ystäville. Festivalin teema vuonna 2014 on Hollanti. Tapahtumassa nimetään myös eri sarjojen vuoden olut, siideri ja viski.

Tarjolla on erinomaisten suomalaisten pienpanimoiden oluita, sekä kansainvälisiä loistavia uutuuspullotteita.

Suomalainen pienpanimotaito jatkaa nousuaan ja nyt on erinomainen mahdollisuus tutustua suomalaisten pienpanimoiden uusiin tuotteisiin.

Oluita, siidereitä ja viskejä voi maistaa niin pieninä kuin suurempina maisteluannoksina. Tuttuun tapaan myös Real Alet ovat mukana.

Vuoden olut on Saimaan Juomatehtaan Django & Steven Pale Ale

Helsinki Beer Festival valitsi 16. kerran Suomen parhaat oluet, siiderit ja viskit. Kilpailussa oli mukana yli 120 tuotetta 25 valmistajalta. Palkintoja jaettiin kahdeksassa sarjassa.

Lue lisää...

Oululainen Oluthuone Leskinen on Vuoden Olutravintola 2014

Leskinen

Yli kaksi vuosikymmentä oluenystäviä palvellut oululainen Oluthuone Leskinen on Helsinki Beer Festivalin Vuoden Olutravintola 2014. Festivaalin asiantuntijaraadin mielestä laaja olutvalikoima, asiantunteva palvelu, monipuolinen ruokatarjonta sekä yleisöä viihdyttävä kokonaisuus luovat Leskisestä pohjoisen Suomen johtavan olutravintolan.

Helsinki Beer Festival on valinnut Vuoden Olutravintolan vuodesta 1996 alkaen. Tämän vuoden raatiin kuuluivat toimittaja Heikki Kähkönen, toimittaja Mariaana Nelimarkka, olutharrastaja Hannu Nikulainen, toimittaja Arto Nyberg, toimittaja Jussi Rokka, olutasiantuntija Kari Likovuori ja toimituspäällikkö Kari Ylänne.

Lue lisää...

Festivaali avoinna

Perjantai 4.4.
ammattilaistunnit klo 14-17, yleisötunnit klo 17-01

Lauantai 5.4.
yleisötunnit klo 12-01

Liput 12 €
Ennakkoliput: Menolippu.fi

Menolippu.fi

Helsinki Beer Festival tukee Sairaalaklovneja

Pääsylipun hinnasta 50 senttiä menee Sairaalaklovnityön tukemiseen. Sairaalaklovnit vierailevat lastenosastoilla ilahduttaen pieniä potilaita. Pieni ILO on ISO asia - www.sairaalaklovnit.fi.

Sairaalaklovnit