ETUSIVU HINNAT JA AUKIOLOAJAT FESTIVAALIKARTTA NÄYTTEILLEASETTAJAT JUOMAT TASTINGIT RUOKA OHJELMA PRESS YHDEYSTIEDOT

HELSINKI BEER FESTIVAL 2019 JUOMAT

Kaapelitehdas 5.-6.4.2019

Helsinki Beer Festival juomatarjontana tulee olemaan edellisvuosien tapaan suuri määrä pienpanimo oluita, sekä kymmenittäin siidereitä ja muita vahvempia alkoholijuomia.

1. Bryggeri Helsinki / Lammin SahtiOsasto numero: 1 Näytteilleasettajan nimi: Bryggeri Helsinki / Lammin Sahti


Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus


Bryggeri Pils Bryggeri Helsinki Olut 4.5 35 Pils Aito saksalaistyylinen lagerolut, joka on saanut ystäviä upean hedelmäisyytensä ja voimakkaan humalointinsa ansiosta. Suodattamaton olut on oivallinen janon sammuttaja ja lisäksi runsaan makuinen. x
Bryggeri TestBrew #003 Bohemian Raspberry Bryggeri Helsinki Olut 4.3 15 Gose Kauniin kirkkaanpunainen ja mehumaisen marjaisen tuoksuinen hapanolut, jonka maku on jännittävän monimuotoinen yhdistelmä marjojen makeutta ja kirpeää suolaisuutta. Moderni versio historiallisesta oluttyylistä toimii aterian aperitiivina tai nautiskeluoluena sellaisenaan. x
Bryggeri H.O.P. 2019 Bryggeri Helsinki Olut 5.1 38 India Pale Lager Helsinkiläisen Oluen Päivän kunniaksi valmistettu olut on vuonna 2019 tyyliltään Australian Lager. Se on väriltään oranssin keltainen ja tuoksultaan runsaan hedelmäinen. Voimakkaasta humaloinnista huolimatta se on helposti juotava nautiskeluolut. Tämän juhlaoluen valmistukseen osallistuivat oluenpanijat Pekkalen, Reloadin, KCB – Kumpula Craft Beerin ja Labran mikropanimoista. x
Bryggeri T-Time Bryggeri Helsinki Olut 5.5 26 Ale Laadukkaalla teellä maustettu tummahko brittiale, jonka maussa yhdistyvät kevyt humalointi, maltaan makeus ja teen herkät aromit. Tämän teehetken aikana on hyvä pohtia tuleeko hard brexit ja onnistuuko backstop. Leaf means leaf!
Bryggeri Noita-Akka Bryggeri Helsinki Olut 5.0 23 Belgian Pale Ale Väriltään punertavan ruskea ja maultaan kevyesti hunajainen pääsiäisolut, jolle tasapainoinen humalointi antaa hedelmäisyyttä, tammisuuta ja tummien marjojen tuntua. Nautinnollisen mausteisen maun viimeistelee belgialainen oluthiiva. Ainoat tynnyrit tätä olutta yksinoikeudella HBF 2019!
Bryggeri Premium Saison Bryggeri Helsinki Olut 6.4 17 Saison Myöhemmin keväällä kauppoihin tulevan Bryggeri Saisonin testiversio on täyteläisen maltainen ja pehmeän mausteinen puolitumma belgialaistyylinen kausiolut. Oluen ensimmäinen julkinen esiintyminen tapahtuu HBF 2019:ssa.
Bryggeri Tyrniportteri Bryggeri Helsinki Olut 6.5 36 Porter Pehmeän maltainen ja eksoottisen hedelmäinen tumma pintahiivaolut, joka saa makua tyrnimehusta ja aprikoosipyreestä. Se sopii suomalaiseen ruokapöytään tuhtien riistaruokien seuraksi tai sellaisenaan nautittavaksi.
Bryggeri Supernova v7 Bryggeri Helsinki Olut 7.8 90 DIPA Vaalea, sitrusarominen humalapommi, jonka mehukkaan rungon kruunaa huippulaadukkaat humalalajikkeet. Humalan sitruunaisuutta korostaa kuivahumalointivaiheessa käytetty sitruunan kuori. Kuiva ja katkera jälkimaku kestää suussa pitkään. Tämän version humalat: Columbus, Chinook, Centennial, Citra. x
Bryggeri Sofia Bryggeri Helsinki Olut 9.0 65 Imperial stout Yön musta olut, jonka kruununa on kaunis beige vaahto. Aromiltaan paahtuneen maltainen ja kahvimainen. Öljymäisen rakenteen takaa löytyy paahtunut ja lämmittävä maku. Jälkimaku on yhdistelmä marjaisaa hapokkuutta ja pyöreää maltaisuutta. Brittiläisestä olutperinteestä ammentava imperial stout ilman kikkailua. Hopeaa European Beer Star 2018. x
Lammin Tummahkoa Sahtia Lammin Sahti Olut 7.5
Sahti Lammilainen sahti on parhaista ohra- ja ruismaltaista perinteisin menetelmin valmistettu tumma, pintahiivatyyppinen olut. Mausteina on käytetty humalaa ja katajaa, jotka yhdessä antavat sahdille raikkaan ja kirpeän maun. Lammilainen sahti nautitaan viileänä ja se sopii ruoka- ja seurustelujuomaksi.


Panimo Honkavuori


Osasto numero: 4 Näytteilleasettajan nimi: Panimo Honkavuori Oy

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Inkeri Panimo Honkavuori Olut 4.5 30 Inkiväärivehnäolut Tuoreella inkiväärillä maustettu vehnäolut. Tasapainoinen ja raikas.
Heili Panimo Honkavuori Olut 6.6 19 Weizenbock Maultaan runsas ja hieman makea vehnäolut.
Valo Panimo Honkavuori Olut 4.5 13 Vehnäolut Raikas ja runsasarominen vehnäolut.
Double Doc Emeritus Panimo Honkavuori Olut 8.5
Carelian strong ale British strong alen tyyppinen, mutta hieman vahvempi Carelian strong ale. Maussa maltaisuutta ja aromissa mm. kuivattua hedelmää.
Taiga vahva Panimo Honkavuori Olut 8 30 Porter Tasapainoinen ja miedosti humaloitu porter, jossa belgialaisen tumman alen vivahteita.
Kapteeni Honkavuori Panimo Honkavuori Olut 5.3 45 Lager Amerikkalaistyylinen hieman voimakkaammin humaloitu vaalea lager.
Äkäsen eukon hieno lagerolut Panimo Honkavuori Olut 4.1 20 Lager International pale lager, maltainen ja pehmeästi humaloitu lager
Emigrantti Panimo Honkavuori Olut 7.7 71 American strong ale American Strong ale, voimakkaanmakuinen vahva ale, jossa yhdistyy maltaisuus ja runsas humalointi.


Suomenlinnan Panimo


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Suomenlinnan Panimo

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Chapman Lager Suomenlinnan Panimo Olut 5
American lager Puhdas ja raikas olut, joka on humaloitu yhdysvaltalaisilla aromihumalilla maukkaaksi janonsammuttajaksi.
Horn IPA Suomenlinnan Panimo Olut 5.5
IPA Kuivahumaloitu, meripihkanpunainen IPA. Tasapainoisen katkera ja maltainen.
Wrede Brown Ale Suomenlinnan Panimo Olut 6.5
Brown Ale Modernisoitu tulkinta perinteisestä brittityylistä. Kuivahumaloitu Centennialilla ja Cascadella. Intensiivinen, karamellimaltainen ja jopa hieman yrttinen.
Clove Hitch Gose Suomenlinnan Panimo Olut 3.9
Gose Korianterinsiemenillä maustettu, hapan, moniulotteinen gose.
Gethe Sour Suomenlinnan Panimo Olut 4
Sour Hibiskuksen kukilla maustettu, aromaattinen ja hiukan mausteinen hapanolut. Ennen julkaisematon!
Safe Haven Belgian Blonde Suomenlinnan Panimo Olut 5.5
Belgian blonde Täyteläinen mutta helposti nautittava. Kevyesti humaloitu, aromikas ja hedelmäinen, hiukan maltainen.
Tin Soldier's Hard Cider Suomenlinnan Panimo Siideri 7.5

Viheromenainen, pirskahteleva, hedelmäinen mutta kuiva omenasiideri.
Tin Soldier's Black Apple Suomenlinnan Panimo Siideri 7.5

Musta erikoisuus. Omenainen ja hedelmäinen, kuiva omenasiideri.

Nokian Panimo


Osasto numero: 6 Näytteilleasettajan nimi: Nokian Panimo Oy

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Keisari Wiener Nokian Panimo Oy Olut 5 37 Wiener lager Punertava wieniläistyyppinen pohjahiivaolut. Saaz humalalla aateloitu todellinen juhlalager. Tämä täysmallaslager vie nauttijansa wieniläisten kristallikruunujen alle valssin pyörteisiin.
Keisari Stout Nokian Panimo Oy Olut 5.5 41 Stout Musta irlantilaistyyppinen stout. Tumman paahteinen ja miellyttävä maltaisuus panee jalat vipattamaan kuin Flatleyn irkkutanssirivistöllä.
Keisari APA Nokian Panimo Oy Olut 4.2 55 APA Olut, jonka nimi jouduttiin vaihtamaan. Vanhaa nimeä ei saa mainostuksessa käyttää, joten käykää kysymässä sitä osastolta. APA, jolla Suomen kansa opetettiin ymmärtämään että olut on muutakin kuin vaaleaa lageria.
Keisari IPA Nokian Panimo Oy Olut 5.1 45 IPA Perinteinen englantilaistyyppinen IPA, kestää siis kuljetusta vaikka Lapin perukoille. Humalaa riittää, mutta täysmallaspohja tekee IPA:sta tasapainoisen.
Keisari Luomu Nokian Panimo Oy Olut 4.5 26 Pils Pils, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Valittiin vuoden luomutuotteeksi 2011 ja on pysynyt olutkansan kestosuosikkina.
Big Apple Nokian Panimo Oy Siideri 4.7
Siideri Omenainen, kuiva siideri. Sopii niin terassille jäiden kera kuin ruokapöytään.


Ruosniemen Panimo


Osasto numero: 9 Näytteilleasettajan nimi: Ruosniemen Panimo

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Ekonomi Mandarina Pils Ruosniemi Brewery Olut 5.2 45 Pils Modernilla saksalaisella humalalla reilusti humaloitu pils-tyyppinen lager-olut.
Konsultti American Wheat Ruosniemi Brewery Olut 5.2 35 American Wheat Raikas ja aromikas, amerikkalaisittain humaloitu vehnäolut.
Viikate - Kuu Kaakon Yllä A-olut Ruosniemi Brewery Olut 5.2 43 Pils Vahva ja raikas, klassisilla saksalaisilla humalilla humaloitu pils, maultaan sopivasti purevan katkera ja miedosti pähkinäisen maltainen. Vikate-yhtyeen Solisti Kaarle Viikatteen sanoin: "Huuhtoo janon kartalta ilmansuunnista välittämättä, kompassin ympäri.”
Kesäapulainen Pale Ale Ruosniemi Brewery Olut 5.2 28 Pale Ale Raikas ja kesäinen limepyreellä maustettu pale ale.
Imperial IPA Gin Barrel 2019 Ruosniemi Brewery Olut 9 107 Imperial IPA Kyrö Koskue -tynnyrissä kypsytetty Double IPA. Maussa länsirannikon humalien trooppisen tuulahduksen ja katkeron lisäksi vaniljaa ja tammisuutta.
Imperial Stout Whiskey Barrel 2019 Ruosniemi Brewery Olut 10 60 Imperial Stout Tennessee Whiskey -tynnyrissä kypsytetty imperial stout. Maultaan kuiva, turpeinen, hennosti vaniljainen ja paahdetun tamminen.
Imperial Stout Single Malt Barrel 2019 Ruosniemi Brewery Olut 10 60 Imperial Stout Singlemalt viskitynnyrissä kypsytetty imperial stout. Turvetta, savua ja tammisuutta.
Barley Wine Oloroso Barrel 2019 Ruosniemi Brewery Olut 11 77 Barley Wine Oloroso sherrytynnyrissä kypsytetty erikoiserä Porvari Barley Winea. Tummanruskea ja makean maltainen iltojen lämmike.


Olvi


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Olvi Oyj

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

OLVI Export 5,2% Olvi Oyj Olut 5.2 %
Lager OLVI Export valmistetaan parhaista kotimaisista maltaista ja valikoidusta baijerilaisesta humalasta. Lopputulos on vaalea, vahva lagerolut, jonka maku on hedelmäinen ja raikas.
OLVI IPA Olvi Oyj Olut 5%
Indian Pale Ale OLVI Iisalmi Pale Ale on voimakkaasti humaloitu täysmallaspintahiivaolut, jonka sitruksinen maku syntyy Mosaic, Galaxy, Comet ja Saphire -aromihumalista.
OLVI APA Olvi Oyj Olut 5%
American Pale Ale OLVI APA -olut on American Pale Ale -tyyppinen vahvasti humaloitu suodattamaton täysmaltainen pintahiivaolut. Sen raikas sitruksinen maku syntyy ohra- ja vehnämaltaasta sekä amerikkalaisista aromihumalista Citrasta, Chinookista ja Equinoxista.
OLVI American Cream Ale Olvi Oyj Olut 4.7 %
American Cream Ale Pinta- ja pohjahiivaolut, jonka valmistuksessa yhdistyvät pintahiivan pääkäyminen pohjahiivan varastokäymiseen. Tarkkaan valittu mallasrunko, kaksi erityyppistä hiivaa sekä Monroe-, Fantasia ja Kazbek-humalat ovat tämän suodattamattoman ja pastöroimattoman hedelmäisen täysmallasoluen maun takana.
OLVI Hi-Hop Mild IPA Olvi Oyj Olut 2.5 %
Ultra-low session IPA Maukas, vain 2,5 % alkoholia sisältävä suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen ultra-low session IPA.
OLVI Iisalmi Mustikka GIN lonkero Olvi Oyj Lonkero 5%

OLVI Iisalmi Mustikka GIN lonkero on valmistettu raikkaasta iisalmelaisesta pohjavedestä ja palkitusta käsityönä tislatusta ginistä. Artesaani-gini saa ainutlaatuisen pohjoisen makunsa käsin poimituista, huolella valituista mausteista ja yrteistä. Sen maussa on havumetsän aromeja sekä häivähdys kukkaa ja sitrusta. Lonkeroon käytetyt puhtaat suomalaiset mustikat on poimittu käsin pääosin Kainuun metsistä.
Helsinki Long Drink - GIN & Pink Grapefruit Olvi Oyj Lonkero 5.5 %

Premium-lonkero, joka on syntynyt yhdistämällä The Helsinki Distilling Companyn maailman parhaana palkittu Dry Gin aitoon mehuun.
Muteman Premium Indian Tonic Water Olvi Oyj Tonic vesi 0%

Muteman, vastaansanomattoman täydellinen Premium Tonic. Juoman charmi ei perustu suuriin puheisiin, vaan huolella taituroituun koostumukseen – bitterin ja sitruksen tasapainoon ja luontaiseen kiniiniin. Muteman ei myöskään turhia makeile. Sokeripitoisuus on maltillisesti 7,8 g/100 ml.


Panimo Kiiski


Osasto numero:
Näytteilleasettajan nimi: Panimo Kiiski Oy

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Vastaranta Savulager Panimo Kiiski Olut 5.5 42 Vaalea Lager Helsinki Beer Festival 2018 kultaa voittanut ja Suomen Paras Olut 2018 kisassa vaalea lager sarjassa 2. sijoittunut vaalea lager, jossa savumaltaita ei ole säästelty. Savuoluiden ystäville todellinen herkku! Suodattamaton kevyesti humaloitu täysmallas pohjahiivaolut, joka on nimensä veroinen. Savu sekä maistuu, että tuoksuu mukavasti. Sopii nautittavaksi sellaisenaan, sekä esimerkiksi grillatun lihan ja kalan kera.
Majakka Ale Panimo Kiiski Olut 5.5 34 Ale Maltainen ja raikas, kevyesti humaloitu, kuparinruskea, suodattamaton täysmallas pintahiivaolut. Vienna- mallas luo oluelle makeuden ja pehmeyden, jota kevyt humalointi ei jätä varjoonsa. Monipuolinen olut niin ruokapöytään kuin saunajuomaksi.
Kapina Apa Panimo Kiiski Olut 5.5 44 American Pale Ale Kapina on niin sanotusti perinteinen (Old School) APA,jossa humalaprofiili on pehmeän tasainen. Aloittelijan makuun helposti lähestyttävä, pehmeän täyteläinen ja suodattamaton täysmallas pintahiivaolut. Mainio seurustelujuoma sekä makupari esimerkiksi burgerin kera.
Kutuaika Tumma Lager Panimo Kiiski Olut 5.5 34 Tumma Lager Kutuaika on miedosti humaloitu ja makealla jälkimaulla oleva tsekkityylinen tumma lager. Suodattamaton, lisäaineeton pastöroimaton täysmallas pohjahiivaolut. Maistuu sellaisenaan ja on erinomainen ruokajuoma.
Maininki Savuporter Panimo Kiiski Olut 7.5 28 Baltic porter Maltainen, täyteläinen, pehmeän savuinen ja paahteinen suodattamaton täysmallas pintahiivaolut. Tumman punertava Baltic Porter, jonka kevyt humalointi antaa maltaille mahdollisuuden astua esiin koko kavalkadillaan. Sopii nautittavaksi sellaisenaan sekä hyvä ruokaolut esimerkiksi joulupöytään, riistan kera tai vaikka jälkiruokajuomana tumman suklaan kera.
Vaahtopää Vehnäolut Panimo Kiiski Olut 5.5 17 Vehnäolut Vaahtopää on saksalaistyylinen vaalea vehnäolut (Hefeweizen). Tämä raikas ja virkistävä kesäjuoma suositellaan nautittavaksi kylmänä vehnäolutlasista. Pullon pohjalla oleva hiiva kannattaa kaataa mukaan. Vaahtopää Vehnäolut on myös erinomainen ruokajuoma esimerkiksi kalan, salaattien ja saksalaisten makkaroiden kera
Das Boot German Ale Panimo Kiiski Olut 6 27 Ale Saksalaistyylinen maltainen ja täyteläinen, kevyesti humaloitu suodattamaton täysmallas pintahiivaolut. Mallaspohjassa on kunnioitettu keskieurooppalaisia tyylejä kasaten ne yhdeksi tasapainoiseksi mallasrungoksi. Mainio ruokaolut esimerkiksi saksalaisten makkaroiden kuten bratwurstin ja hapankaalin kera.
Jäänmurtaja Stout Panimo Kiiski Olut 5.5 58 Stout Jäänmurtaja Stout on sysimusta, makea (laktoositon), paahteinen ja suklainen Stout. Suodattamaton, pastöroimaton sekä lisäaineeton pintahiivaolut. Sopii mainiosti lämmittäjäksi talven nautinnollisiin hetkiin sekä sopii tuhdimpien liharuokien seuralaiseksi.


Linden Brewery


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Maahantuonti Oy

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

American Pale Ale Linden Brewery Oy Olut 5.3 79 American Pale Ale American Pale Ale on Mosaic:lla ja Citralla reilusti humaloitu ale.
Hopeanuoli Wehnä Linden Brewery Oy Olut 5.2 20 Vehnäolut Hopeanuoli on hieman kuivempi hefe jossa on whirlpoolissa käytetty hieman jenkki humalaa.
Nietos Linden Brewery Oy Olut 5 25 Dunkel Tumma lager jossa suklaa ruista ja miedosti savua.
Los Bastardos Finlandeses lager Linden Brewery Oy Olut 4.7 20 Lager Aito Mexican Lager. Vienna lagerin pohja joka kevennetty maissilla. Kevyesti motueka humalaa jolla saatu tuotteeseen miellyttävä limen maku.
Three Amigos Linden Brewery Oy Olut 5.5 18 Neipa New England IPA jossa laktoosia ja humalina Belma, Wai'iti ja Citra.
Is it me you're looking for? Linden Brewery Oy Olut 3.8
Sour Ale Vadelmalla ja punaherukalla maustettu, miellyttävän hapan sour ale.


Rocking Bear Brewers


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Rocking Bear Brewers Oy

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Viikinäinen Vattu Mojito Sour Ale Rocking Bear Brewers Olut 4.1 7 Sour Ale Vadelmalla, Limellä ja mintulla maustettu mukavan raikas hapanolut
Proto #2 Sour Ale Rocking Bear Brewers Olut 4.5 5 Sour Ale Mansikka jauhis ja vaahtokarkeilla maustettu Sour Ale
Proto #1 DDH Pale Ale Rocking Bear Brewers Olut 5 20 Pale Ale Suodattamaton Single Hop Mosaic DDH Pale Ale raikas janon sammuttaja mehuisa humalajuoma
Sampola Saison Rocking Bear Brewers Olut 7 16 Saison Mukavan maltainen ja mausteinen perus Saison, toimii joka paikkaan.
Tuorsniemi Bitter Ale Rocking Bear Brewers Olut 6 25 Bitter Ale Perus britti Bitter, jossa mennään maltaat edellä.
Isosanta Export Stout Oloroso Cask edition Rocking Bear Brewers Olut 9.5 35 Export Stout Oloroso tynnyrissä kypsytetty Export Stout


Brewery LeysenDepartment no.: x Name of the displayer: Brewery Leysen


Name of the drink product Producer or orderer Drink: cider, whiskey, beer or other ABV% IBU Style Description


Baskwadder Blond Brewery Leysen Beer 7% 22 Blond Ale Baskwadder blond is a beer with a hint of citrus and a slightly bitter aftertaste. The hop varieties ensure a balanced but soft bitterness.
Hops: Fuggles/Hallertau
Unfiltered & secundary fermentation in the bottle

Baskwadder Tripel Brewery Leysen Beer 7.80% 28 Belgian tripel Baskwadder Tripel is a blond light-amber beer. The taste is balanced and full-bodied with a bitter aftertaste. Baskwadder Tripel has a balanced but spicy bitterness.
Hops: Target, styrian goldings, Hallertau mittelfrue
Unfiltered & secundary fermentation in the bottle

Baskwadder Dubbel Brewery Leysen Beer 6.80% 28 Dark ale Baskwadder Dubbel is a dark, red-brown beer. The taste is spicy and complex with a balanced bitterness at the end. A touch of stout & chocolate can be found in both the smell and the taste. Hints of licorice.
Hops: Target, Hallertau Hersbrucker
Unfiltered & secundary fermentation in the bottle

Torenwachter Brewery Leysen Beer 6.10% 24 Special Special blond beer with a touch of pine. During the brewprocess pine cones are added to give the beer a perfume of pineforests.
Hops: Saaz & Simcoe
Unfiltered & secundary fermentation in the bottleBrewery Kompel


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Brewery Kompel

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Kompel Bovengronds Brewery Kompel Beer 6% 30 Blond Craft Beer A High fermentation with secondary fermentation in the bottle. Aroma of popcorn, malty, slightly spicy, vanilla.
Kompel Ondergronds Brewery Kompel Beer 6% 12 Dark craft beer A High fermentation with secondary fermentation in the bottle. Aroma of black liquorice, french bread, roasted, smoked.
Kompel Prion des Fleurs Brewery Kompel Beer 8% 17 Honey craft beer A High fermentation with secondary fermentation in the bottle. Aroma citrus, coriander and honey


Brewery The MusketeersDepartment no.: x Name of the displayer: Brewery The Musketeers


Name of the drink product Producer or orderer Drink: cider, whiskey, beer or other ABV% IBU Style Description


Troubadour Blond Brewery The Musketeers Beer 6.50% 30 Belgian Blond ale Troubadour Blond is a refreshing full-bodied beer beer with a hoppy and aromatic fragrance. The beer has mild malt flavours with a mild bitterness and soft finish.
Troubadour Magma Brewery The Musketeers Beer 9% 45 Belgian Tripel IPA The amber-coloured specialty beer Troubadour Magma has the aromatic and hoppy-bitter character of an American Indian Pale Ale, but is softened by the fruitiness of a Belgian Tripel.
Troubadour Westkust Brewery The Musketeers Beer 8.60% 55 Black IPA Troubadour Westkust is a dark, almost black tasting beer with notes of hop, roasted malt, coffee and subtle hints of chocolate and vanilla. The taste is a balance between roasted malt and coffee followed by a strong but pleasant bitterness that slowly becomes more persistent and creates a long hoppy aftertaste.
Jack's Precious IPA Brewery The Musketeers Beer 5.90% 50 IPA Jack’s Precious IPA is a distinctive India Pale Ale. The beer boasts a smooth, fruity and creamy taste, while the floral and spicy hop bitterness is by no means overpowering.
Crowdsurf in a Rubber Dinghy Brewery The Musketeers Beer 6.50% 30 Saison Crowdsurf In A Rubber Dinghy is a light beer with a dry aftertaste. A strong carbonisation and the atypical hint of lemon give the beer a sparkling character.
Troubadour Magma Oak Brewery The Musketeers Beer 9% 45 Oaked Belgian Tripel IPA The effect of the wooden chips of the American oak can clearly be noticed in the aroma, on top of the characterizing exotic fruity aroma of Troubadour Magma. The taste is fruity, spiced and smooth as velvet, despite the wood-like character, with a hint of vanilla, mocha and caramel.


Brewery Van SteenbergeDepartment no.: x Name of the displayer: Brewery Van Steenberge


Name of the drink product Producer or orderer Drink: cider, whiskey, beer or other ABV% IBU Style Description


Gulden Draak Classic Brewery Van Steenberge Beer 10.50% 30 American lager Describe the manufacturing process, fermentation, malts, hops, taste etc.
Gulden Draak Quad Brewery Van Steenberge Beer 10.50%Gulden Draak Brewmaster Brewery Van Steenberge Beer 10.50%Gulden Draak Imperial Stout Brewery Van Steenberge Beer 12%Piraat Brewery Van Steenberge Beer 10.50%Piraat Triple Hop Brewery Van Steenberge Beer 10.50%Piraat Rum Brewery Van Steenberge Beer 10.50%

Van Bulck BeersDepartment no.: x Name of the displayer: Van Bulck Beers


Name of the drink product Producer or orderer Drink: cider, whiskey, beer or other ABV% IBU Style Description


Van Bulck Natural Strawberry Van Bulck Beers Beer 4.40% 18 Fruit beer Beer made with organic pilsner malt, organic wheat malt, organic cascade hop, organic strawberry concentrate & flavor, organic elderberry concentrate, fermented, strawberry flavoured beer
Van Bulck Pure White Van Bulck Beers Beer 4.40% 18 Wheat beer Beer made with organic pilsner malt, organic wheat malt, organic cascade hop, organic coriander and organic orange peel, fermented, taste of citrus and coriander
Van Bulck Tripel Blond Van Bulck Beers Beer 8.00% 28 Tripel Beer made with organic pilsner malt, organic wheat malt, organic cascade hop, organic golding hop, organic coriander, fermented, fruity and estery taste of banana and pear


Pyynikin Brewing Company


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Pyynikin Brewing Company

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Mango Watermelon Milkshake IPA Pyynikin Brewing Company Olut 4 31 Sessio milkshake ipa Tyylilleen uskollinen laktosoitu ja luonnollisilla mango- ja vesimeloniuutteilla maustettu sekä greippijenkitetty sessio-ipa.
Galaxy saison Pyynikin Brewing Company Olut 5.2 22 Saison Raikas galaxyhumalan ja saisonhiivan paritanssi. Kuiva.Vaalea, suodattamaton. Fiilistele galaxyhumalan eksoottisen hedelmän ja saisonin happamuuden tasapanoittelua.
Citra California Lager Pyynikin Brewing Company Olut 5 30 Lager Sitruksinen alemaltaan, lagerhiivan ja citramaltaan vuoropuhelu. Kevyen katkeroinen ja sitruunainen.Kevyen kultainen, fiilistele citrahumalan sitruunaista liukua.
Amarillo pale ale Pyynikin Brewing Company Olut 5.3 40 Pale Ale Maltaan ja hedelmän pyöreän pehmeä kokonaisuus. Keksisen hedelmäinen. Vaalea kupari. Fiilistele amarillon pyöreää hedelmäisyyttä. 
Härmälä IPA Pyynikin Brewing Company Olut 5 53 IPA Tampereen korttelioluet-sarja, osa 1. Kauniin havuisen katkera, leirintäalueen perinneolut.
Linnainmaa stout Pyynikin Brewing Company Olut 4.3 28 Stout Tampereen korttelioluet-sarja osa 2. Vaniljalla, suklaalla ja maidolla mukavoitu linnanrouvan iltapalaolut.
La Caliente Valentina Pyynikin Brewing Company Olut 6.9
Stout Pehmeän, tumman ja makean kosketuksen takaa hiljakseen nouseva kuuma kiihko. Meksikolaisella otteella tehty rakkauden olut.
RØd Berliner Pyynikin Brewing Company Olut

Berliner weisse Vadelmalla maustettu berliner-tyylin olut.
Black IPA Pyynikin Brewing Company Olut 8.5 60 Black IPA Pyynikin klassikko massiivisella paahdolla ja -mallaspohjalla. Vuoden olut 2018 (HBF).


Keudan Panimo


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Keudan Panimo

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Vaalea Sarvi Keudan Panimo Olut 4.90% 41 Vaalea Lager Keittomäskäämällä valmistettu reippaasti humaloitu pohjahiivaolut.
Tumma Sarvi Keudan Panimo Olut 5.00% 41 Brown Ale Keittomäskäämällä valmistettu Brown Ale
Saison Sarvi Keudan Panimo Olut 4.5 25 Saison Belgialaistyyppinen, hedelmäinen pintahiivaolut


Imbibe International


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Maahantuonti Oy

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Stanley knife Green Street Brewery Olut 6.4 78 IPA An American style IPA. Everything you would expect from the style. Hoppy bitterness, tropical fruit and pine notes.
Hora Del Vermut Green Street Brewery Olut 6 0 Sour - Gose Instead of hops, approximately 30 herbs and spices characteristic of Spanish vermuts were used to create the aromatics in this beer, which we then toped off with a henerous portion of blood orange puree
Rikki Tikki Tavi Green Street Brewery Olut 5.4 40 Mango Lacto Pale Ale Mango Lacto Pale Ale
Hurricane Green Street Brewery Olut 6 25 Sour - IPA Is a cloudy sour enriched with nectarine and mango purees and dry hopped with Citra hops, to create this tropical delight
Tiny Pissed of Penquins Snowboard Club Green Street Brewery Olut 8.5 75 DIPA Columbus​, Cascade​, Vic Secret​, Simcoe​, Galaxy​, Centennial
My apricot Dawn Green Street Brewery Olut 8.2 0 Sour Apricot. Pale ale malt and 30% unmalted wheat. Soured with our house culture. Mix of lacto bacteria and brettanomices.
Blended with a two year old wild sour that was kept in a stainless steel tank rather than barrels.
Святой Домкрат/ Svetoi Domkrat On The Bones Siideri 6% 0
Apple cider, made from fruits grown in the gardens and orchards of the North-West region. It has noticeable tannin and pronounced sourness


Coolpint


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Coolpint Oy

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Naked Apple Kopparberg Siideri 4,5
Siideri Puolikuiva, keltainen, keskihapokas, viheromenainen, karamellinen
Päärynä Kopparberg Siideri 4,5
Siideri Makea, vähän hapokas, päärynäinen, hedelmäkarkkinen
Mansikka & Lime Kopparberg Siideri 4,5
Siideri Makea, vaaleanpunainen, keskihapokas, marjainen, mausteinen
Vadelma Kopparberg Siideri 4,5
Siideri Makea, vaaleanpunainen, keskihapokas, marjainen, mausteinen
Mixed Fruit Kopparberg Siideri 4,5
Siideri Makea, vaaleanpunainen, keskihapokas, herukkainen, marjainen
Hard Cider Blackb & Lime Kopparberg Siideri 5,5
Siideri Makea, vaaleanpunainen, keskihapokas, sitrusmainen, herukkainen.
Hard Cider Passion Kopparberg Siideri 5,5
Siideri Makea, vaaleanpunainen,
Höga Kusten Zeunerts Olut 5,3 20.0 Lager Kullankeltainen, keskitäyteläinen, keskiasteisesti humailu,keksinen, viljainen, hedelmäinen
Ricky's IPA Zeunerts Olut 5,5 50.0 Ale Meripihkankeltainen, keksitäyteläinen, voimakkaasti humaloitu, maltainen, yrttinen
Merke Zeunerts Olut 5,30% 21.0 Lager Kullankeltainen, keskitäyteläinen, keskiasteisesti humailu, hedelmäinen, viljanen
Sofiero Original Kopparberg Olut 5,2 25.0 Lager Keltainen, keskitäyteläinen. Keskiasteisesti humaloitu, viljainen, hedelmäinen, mausteinen
Fagerhult Export Kopparberg Olut 5,3 28.0 Lager Kullankeltainen, keskitäyteläinen, keskiasteisesti humailu, viljanen, hedelmäinen
Fruit Lager Lemon&Lime Kopparberg Olut 5 1.0 Lager Keltainen, sitruksinen, limettinen, viljanen


AMKA


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: BeerEnthusiast

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Einstök Icelandic White Ale Einstök Olut 5.2 12 Belgian witbier Einstök White Ale on klassinen witbier, jonka kompleksisesta makuamaailmasta paljastuu myös valmistuksessa käytetyt appelsiininkuoret sekä korianteri.
Einstök Arctic Pale Ale Einstök Olut 5.6 29 Pale Ale Einstök Pale Ale on tyylipuhdas lajinsa edustaja. Runsas aromikkuus yhdistyy pehmeään maltaisuuteen. Cascade humalat antavat ripauksen amerikkalaisuutta ja klassista tyyliä luovat Northern Brewer ja Hallertau Tradition.
Einstök Icelandic Toasted Portet Einstök Olut 6 28 Porter Einstök Toasted Porter on maultaan runsas ja paahteinen, tarjoten kuitenkin erittäin juotavan sekä pehmeän rungon. Tähän porteriin on lisätty ripaus islantilaista pienpaahtimokahvia.
Einstök Icelandic Wee Heavy Einstök Olut 8 26 Scottish Ale Einstök Wee Heavy bujakaa! Runsas väri, makea mallas, kevyt savuisuus, karamellisuus sekä pitkä jälkimaku…
Baladin Nazionale Italian Ale Baladin Olut 6.5 22 Ale Baladin Nazionale on ensimmäinen täysin Italialaisista raaka-aineista valmistettu olut. Ihana!
Baladin Isaac Italian Ale Baladin Olut 5 7 Belgian Witbier Baladin Isaac on tyypillinen vehnäolut, jonka mausta löytyy upeaa mausteista harmoniaa. Helposti lähestyttävä sekä juotava olut.
Baladin Wayan Saison Baladin Olut 5.8 10 Saison Baladin Wayan on viiden maltaan ja 9 mausteen olut. Upea saison, joka on ensipuraisultaan yllättävänkin lempeä ja pehmeä, mutta yllätysyllätys tulee jälkimaussa, jossa esiin nouseen valmistuksessa käytetyt pippurit.
Baladin Nora Spice Beer Baladin Olut 6.8 9 Spiced Beer Baladin Nora on erittäin pehmeäolut, jonka maussa nousee hienosti esiin mallas, aprikoosi, pähkinä sekä hunaja. Kompleksinen ja samalla helppo olut, miten tämä edes on käytännössä mahdollista?!?!?
Baladin Super Amber Ale Baladin Olut 8 34 Amber Ale Baladin Super on nimensä veroinen supertähti. Tämä olut on panimon perustajan Tommon "omakuva", ollen samalla kumarrus Chimay Bluen suuntaan. Mausta löytyy keksiä, mantelia, pähkinäisyyttä, mausteisuutta sekä lakritsia.
Baladin Rock´n Roll Baladin Olut 7.5 42 American Pale Ale Baladin Rock´n Roll on musiikkia suussa. Tämä "moderni musikaali" luo maistettaessa sinfonian, jonka orkesteriin kuuluvat maltaiden makeat maut yhdistettyinä pippuriin, mausteisiin sekä humaloihin.
Baladin Mama Kriek Baladin Olut 5.8 10 Fruit Beer Baladin Mama Kriek on Baladinin tapa tehdä hedelmä olutta. Valmistuksessa on käytetty kirsikkaa, mausteita, sitruuna… Uuh Aah Mamaa!!!
baladin Xyauyu 2014 Baladin Olut 14 14 Wood Aged Beer Baladin Xyauyu on teknisesti barley wine. Maussa löytyy toffeeta, karamellia, luumua.. Muutama hassu pullo on löytänyt tiensä meille pohjoiseen..
Baladin Xyauyu Barrel 2014 Baladin Olut 14 15 Wood Aged Beer Baladin Xyauyu Barrel 2014. Kaksi sanaa: Mor Jens! Ja jälleen muutama hassu pullo on löytänyt tiensä näille messuille..
Baladin Xyauyu Fume 2014 Baladin Olut 14 13 Wood Aged Beer Baladin Xyauyu Fume 2014. Kolme pulloa.
Baladin Xyauyu Kentucky 2015 Baladin Olut 14 15 Wood Aged Beer Baladin Xyauyu Kentucky 2015 jatkaa sarjaa "muutama pullo saapunut", eroa muihin on siinä, että valmistuksessa on infuusioitu Knetuckyn tupakan lehtiä..
Baladin Xyauyu Kioke 2016 Baladin Olut 14 14 Wood Aged Beer Baladin Xyauyu Kioke 2016 on kunnianosoitus japanilaisille tynnyrintekijöille. Innoitus on tullut huippu soijantuottajien historiasta.
Kiuchi White Ale Hitachino Nest Beer Olut 5.5 19 Belgian witbier Kiuchi White Ale on belgityylinen witbier, joka on voittanut järjettömän määrän palkintoja ympäri maailman. Sen pehmeässä ja samalla kompleksisessa maussa voi aistia valmistuksessa käytetyt korianterin, appelsiininkuoren sekä muskottipähkinän.
Kiuchi Red Rice Ale Hitachino Nest Beer Olut 7 19 Red Ale Kiuchi Red Rice Ale on pantu osittain käyttäen punaista riisiä. Maussa on selkeästi aistittavissa riisi, joskin maku pitää sisällään suuren paletin eri makuja sakesta aina mansikkaan.
Kiuchi Real Ginger Ale Hitachino Nest Beer Olut 7 28 Ginger Beer Kiuchi Ginger Ale on maustettu olut, jonka valmistuksessa on käytetty tuoretta inkivääriä. Mikäli odotat räjähtävää inkiväärin makua, niin tulet huijatuksi. Tämä on ensisijaisesti olut, jossa inkivääri hiipii mukaan pitkässä jälkimaussa.
Kiuchi Espresso Stout Hitachino Nest Beer Olut 7.5 32 Imperial Stout Kiuchi Espresso Stout on nimensä veroinen Imperial Stout. Maussa on selkeä espresson aromi, joka on luonnollista, sillä panemisen yhtedessä on käytetty hyvin paahdettuja kahvinpapuja. Herkku!
Kiuchi Lager Hitachino Nest Beer Olut 5.5 35 Lager Kiuchi Lager on tyylikäs lajinsa edustaja, joka hakkaa kaikki kuin ninja. Miksi kaikkien lagereiden tulisi olla harmittomia? Uuhhhh!!
Kiuchi Pale Ale Hitachino Nest Beer Olut 5.5 49 Pale Ale Kiuchi Pale Ale on tehty perinteisellä englantilaisella tyylillä käyttäen paljon maltaita ja humalia englannista. Pehmeä alku johtaa pitkään puraisevaan jälkimakuun..
Kiuchi DaiDai Ale Hitachino Nest Beer Olut 6 62 IPA Kiuchi DaiDai ei todellakaan ole ainoastaan rairai, vaan vakavasti otettava IPA, joka on maustettu Fukuremikan sitruksella sekä spessu humalilla. Huuda DaiDai ja hetken kuluttua voi ilta olla rairai!
Kiuchi Anbai Ale Hitachino Nest Beer Olut 7 18 Maustettu Ale Kiuchi Anbai Ale on todellinen makupommi. Valmistuksen yhteydessä olueen on infuusiossa laitettu vihreitä happamia luumuja (Ume) ja koko kauneus on viimeistelty japanilaisella merisuolalla (moshio). Ii Abai - just right!
Kiuchi Japon du Japon Hitachino Nest Beer Olut 5 17 Saison Kiuchi Saison du Japon on Kampai! Valmistuksessa käytetyt saken partikkelit sekä Yusu-mehu tuovat tähän saisoniin mukavasti happamuutta pitäen silti konsentraation hyvin kasassa.
Kiuchi XH Hitachino Nest Beer Olut 8 37 Ale Kiuchi XH (Extra High) viittaa superhyper rikkaaseen makuun. Kun otat ensimmäsein kulauksen, niin pommi räjähtää suussa ja edellisen oluen maut tuntuvat kaukaisilta muistoilta.
Kichi Nest Nipponia Hitachino Nest Beer Olut 8 35 Golden Ale Kiuchi Nest Nipponia on puhdasta kultaa. Golden Ale, Strong Ale, no se vähän riippuu maistajasta. Bujakaa!
Öllenaut Rye Sesoon Öllenaut Brewery Olut 5.3 28 Saison Öllenaut Rye Sesoon on rukiista valmistettu saison. Olut on tasapainoinen ja rukiinmakuinen ihanuus.
Öllenaut Sauna Alus Öllenaut Brewery Olut 4.5 9 Saison Öllenaut Sauna Alus ei toimi istuimena vaan raikkaana saisonina. Tyylikkäästi koivuinen maku johtuu valmistuksessa käytetyistä koivunlehdistä. Kiuas päälle ja tämä kylmään!
Öllenaut Must Eksport Öllenaut Brewery Olut 7.9 37 Porter Öllenaut Must Eksport on tasapainoinen sekä laadukas portteri. Loistava kumppani grilliruoille, juustoile kuin myös suklaalle!


Takatalo & Tompuri


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Maahantuonti Oy

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

KASKI Pils Takatalo & Tompuri Brewery Olut 5.0 55 Pils Klassinen ja perinteinen vaalea pohjahiivaolut, jonka kelpaa ottaa mukaan vaikka saunanlauteille. Oluessa on hieno liukuva pitkä humalointi sekä puhtaus, jossa kaikki katkeron elementit ovat kohdillaan.
KASKI Tuplahumala Pils Takatalo & Tompuri Brewery Olut 5.5 80 Pils Pilsin isoveli jossa katkero puraisee hienosti jättäen samalla kuitenkin maltaisen suutuntuman.
KASKI Mustakaura Takatalo & Tompuri Brewery Olut 5.0 30 Tumma lager Tummanpuhuva lagerolut, joka saa luonteesta mustaksi paahdetusta kaurasta. Tasapainoisessa maussa on maltaan paahteisuutta ja pyöreyttä. Tasapainoa ja ryhtiä tuo Tettnanger humala.
KASKI Helles Takatalo & Tompuri Brewery Olut 4.6 30 Lager Pitkään kypsynyt pehmeä, oljenkeltainen täysmallaslager.
KASKI Savubock Takatalo & Tompuri Brewery Olut 6.5 30 Vahva lager Upea meripihkainen väri. Tuoksu on savuinen, yrttinen ja raikas. Maultaan kuohkea, karamellisen pehmeä ja lempeän savuinen. Hieman hedelmäinen, raikas ja hyvin juotava bock-olut. Katkero on taustavoimana, mutta juuri sopivan hillittynä.
KASKI Vehnä Takatalo & Tompuri Brewery Olut 5.0 20 Vehnäolut Kevyesti utuinen, täyteläisen keltainen väriltään. Tuoksussa hedelmäisyyttä banaani edellä, maltaisuutta pohjalla, aavistus neilikkaisuuttakin. Maku on erityisen raikas, puhdas ja rungoltaan keskitäyteläinen. Jälkimaussa erottuu pieni vehnäoluisiin kuuluva mausteisuus.
KASKI Kylmäsavulager Takatalo & Tompuri Brewery Olut 5.0 30 Lager Vaalea olut, jossa on hurmaava ja kylmäävä savun makeus. Savun balanssi ja savuaromi oluessa on kohdallaan. Tämä vaalea savuolut on ainut laatuaan ja todellinen taidonnäyte kylmäsavustamisesta! Savupuina on käytetty tervaleppää ja katajaa. Olut valittiin Suomen parhaaksi vaaleaksi lageriksi 2017.
KASKI Ruislager Takatalo & Tompuri Brewery Olut 5.0 30 Lager Kuparinpunainen lager, jossa on hieno makean maltainen aromi. Olut on raikas, kevyesti humaloitu ja ja siinä on rukiin tuoksua ja makua.


Nilkko Brewing


Osasto numero: x Näytteilleasettajan nimi: Nilkko Brewing

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Proto NEIPA Nilkko Brewing Olut 5.30%
New England IPA
Konna Nilkko Brewing Olut 4.70%
Sour ale
Maneki Nilkko Brewing Olut 4.40%
Session IPA
Rascal Nilkko Brewing Olut 4.60%
APA


Saimaa Brewing Co. & Malmgårdin Panimo


Osasto numero: 37 Näytteilleasettajan nimi: Saimaa Brewing Co. & Malmgårdin Panimo

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Vadelma-Mustikka Sour Malmgårdin Panimo Olut 5.00% 6 Sour Ale Reilusti hapan ja jogurttisen pehmeä
hapanolut, joka on viimeistelty Vadelman viettelevällä
suudelmalla ja Mustikan tummanpuhuvalla syvyydellä. Raikkaan
hapan ja marjaisa herkku!
New England Pale Ale Malmgårdin Panimo Olut 5.50% 55 New England Pale Ale Panimomestarimme huolella valitsemat humalalajikkeet täyttävät aistit trooppisella hedelmäisyydellä, kevyellä pihkaisuudella sekä sitrusmaisen kuivalla jälkipuraisulla. Emmervehnän pyöreys täydentää kokonaisuuden.
Emmer IPA Malmgårdin Panimo Olut 6.20% 77 IPA Tässä suodattamattomassa IPA:ssa makunystyröitä hivelevät emmer-vehnän täyteläinen pyöreys ja humalan napakka katkeruus, tuoksussa nousevat pintaan trooppiset hedelmät ja havumetsän aromit.
X-Porter Malmgårdin Panimo Olut 7.00% 50 Porter Suodattamaton sysimusta portteri, jonka pehmeästä, paahteisesta ja suklaisesta makumaailmasta ei ole enää paluuta. Loppua kohden humaloiden tuottama katkeruus muuttuu herkulliseksi, kuivan paahteiseksi nautinnoksi.
Belge Malmgårdin Panimo Olut 8.00% 28 Belgian Ale Kun belgialaisen erikoishiivan mausteinen ja hedelmäinen maku yhdistetään raikkaaseen veteen sekä kotimaisen ohran maltaisuuteen syntyy täyteläinen ja hedelmäinen nautiskeluolut, josta löytyy jatkuvasti uusia sävyjä.
Proto #19 Brut IPA Malmgårdin Panimo Olut 6.50% 35 Brut IPA Erityisellä valmistustekniikalla saadaan aikaan erittäin kuiva ja kevytrunkoinen olut, joka hakee vertailukohtia niin kuohujuomien kuin IPA-oluidenkin suunnalta. Makupaletin kruunaa runsaan hedelmäinen aromihumalointi sekä Malmgårdin peltojen speltin pähkinäinen jälkipuraisu
Test Batch NeIPA Saimaa Brewing Co. Olut 6.50% 53 NeiPA Samea, New England tyylinen IPA, jossa tyylille ominaista trooppisten hedelmien värittämää aromia, sekä helppoa mehumaista juotavuutta.
Test Batch Nelson Lager Saimaa Brewing Co. Olut 5.60% 12 Lager Raikas lager jonka kuivahumaloinnissa käytetty nelson sauvin humalalajike täydentää kevyenmaltaista makumaailmaa karviaismarjan aromilla.
Brewer's Special Amarillo Lager Saimaa Brewing Co. Olut 5.00% 30 Lager Vaalea, kevyen maltainen lager jonka Amarillo kuivahumalointi tuo olueen kevyen sitruksisen ja appelsiininkukkaisen aromin.
Brewer's Special Yakima Valley Double Dry Hop Pale Ale Saimaa Brewing Co. Olut 4.50% 40 Pale Ale Raikas American Pale Ale, jonka tuoksussa aromissa amerikkalaisten humalalajikkeiden tuottamia mangon, sitruksen ja kevyen havuisia aromeja.
Brewer's Organic Kaito Lager Saimaa Brewing Co. Olut 4.50% 20 Lager Raikas, kevyen maltainen ja katkera lager, jonka Saaz jalohumalointi luo olueen vivahteikaan aromin.
Yes Yes Apple Cider Dry Saimaa Brewing Co. Siideri 5.50%
Omenasiideri Perinteisin menetelmin valmistettu aito kuiva craft-siideri, jonka aidon omenainen ja raikas maku syntyy aidosti omenoista


United Gypsies Brewery


Osasto numero: 41 Näytteilleasettajan nimi: United Gypsies Brewery

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Humalove III the Monster Beneath Our Bed
Humalove Brewing Olut 10% 203 Imperial American Dark Ale Yltiöhumaloitu katkera american dark ale. Humaloven 3-vuotissynttäriolut.
Juice Balls Level Eleven Wholesale Oy Olut 8.50%
New England style Double India Pale Ale Nimensä mukaisesti mehumainen hedelmäpommi, joka on tehty kaikin puolin pehmeäksi, täyteläiseksi ja raikkaaksi. Mukana hävytön määrä Galaxya ja Citraa.
Dank U (for Bying this Beer) Level Eleven Wholesale Oy Olut 6.50%
New England style American Pale Ale Petollisen pehmeä ja viettelevän raikas Dank U vaarallisen helppo janojuoma. Olut on American Pale ale tyylisesti aggressiivisesti Nelson Sauvinilla ja Mosaicilla tuplakuivahumaloitu makuelämys.
Oscar-echo Ö Brewing Oy Olut 5.20% 45 American pale ale Oscar-echo on vaalea american pale ale, joka on tuplakuivahumaloitu Mosaic humalalla.Oluessa on maltilliset katkerot ja huikeat trooppisen hedelmän aromit. Se maistuu hienosti nautiskeluoluena tai vaikkapa vaaleiden puolikovien juustojen kanssa.
Wheat My Day Masis Brewery Olut 4.60% 18 American wheat Maailmassa tarvitaan raikkaita janonsammuttajia ja kiertolaispanimo Masis Brewreyn Wheat My Day -vehnäolut hoitaa tämän tehtävän jenkkityylillä. Pehmeästä ja todella helposti juotavasta vehnäoluesta on turha etsiä saksalaistyylistä banaanisuutta, sillä tätä janoisten sankaria ovat puraisseet greippimäiset jenkkihumalakärpäset. Go ahead, wheat my day, all day, every day!
Funny Bunny United Gypsies Brewery Olut 5.20% 34 Saison Yrttisen ruohoinen pääsiäissaison. Maista pupua.
Cyser United Gypsies Brewery Sima 9% 0 Cyser Pastöroimattomien raaka-aineiden luonnollisilla hiivoilla käytetty cyser.
Villi omenasiideri United Gypsies Brewery Siideri 5.50% 0 Sidukka Lohjalta lohkeaa <3
Sahti United Gypsies Brewery Olut 8% 0 Sahti Pehmeä ja vaniljainen sahti jossa kestävä jälkimaku.
Kallio Süpermän IV Kallio Brewery Olut 7% 45 Imperial Red ale Artistic abundance, funky wild dankness, warm,
multi-dimensional toffee caramel mats,
sweet red berries, passion fruit, blackcurant, Hops: Monroe, Endeavour, Comet

Süper selection of malts.
Kallio Fleming Forest Kallio Brewery Olut 5.50% 20 Saskatoon sour Öl-Ut Kaupparavintolan kanssa yhteistyössä valmistettu metsäisen marjainen Sour. Saskatoon - ja katajanmarja.
Traditional mead Liquid Art Mead 13% 0 Mead vesi, hunaja ja hiiva
Red mead Liquid Art Mead 13% 0 Melomel vesi, hunaja, mustaviinimarja, punainen karviainen ja hiiva


Salama Brewing Co


Osasto numero: 44 Näytteilleasettajan nimi: Salama Brewing Co.

Juoman nimi Valmistuttaja tai valmistaja Juoma: Olut, Siideri, Viski, limu, ym ABV% IBU Tyyli Kuvaus

Electrocution Salama Brewing Co. olut 8.6
DIPA Electrocution is the final destiny of true meanies. Irrespective whether you are a giant murderous shark, a henchman with a guillotine hat or a ruthless dark cyborg serving an evil empire somewhere in the Universe, it is meant to be that your end will come through a memorable frying. The most mem- orable baddies always leave with style! Now, we feel that you might exactly be this kind of an evildoer. That’s why we brewed this lethally delicious and electrifying DIPA to you, a brain-frying beer that is fated to be your destiny. Description: A full-bodied hop juice fest with a bang. Punching with Idaho #7, Galaxy and Citra. Strong but velvety smooth and dangerously drinkable. Not for the faint-hearted.
Gose Goes to Space Salama Brewing Co. olut 5.5
Gose We at Salama Brewing always look for new ways to expand our markets. For this reason we have decided to launch a space program that aims to serve all extra-terrestial beer drinkers across our galaxy. The first focus group of our program will be the Martians. As the recent research indicates that liquid water in Mars is extremely salty, our marketing department has deducted that Martians must have a taste for all things brackish. On this basis, we have concluded that from all our beers Martian beer lovers will have the hardest time to resist the briny tang of our luscious Gose, a beer bound to take over the Red Planet.
Guilty Pleasures Salama Brewing Co. Olut 6.2
West Coast IPA Dedicated to private eyes, femme fatales, corrupt police men, jealous husbands, conspiracies involving adulterous affairs, flashbacks, hallucinations and amnesia. Guilty Pleasures is our interpretation of the West Coast style. It’s tropical yet comes with existential bitterness and earthy notes of pine. A faithful companion in a delusive world which behind its pretty colors is an incomprehensible place driven by unclear motives, fuzzy memories and obsessive search of the strangest of plessures. Greed is good, sex is easy, youth is forever. West Coast “action”... Description: The flamingos, yeah the freaking flamingos. flapping their pony wings while observing with their beady all-seeing eyes. Dive in to the acidic pool naked to meet hop head barbara and enjoy the views. nothing strange going on here. just some west coast action.
New World Order Salama Brewing Co. Olut 5.5
Pale Ale We live in the end of days. A secretive power elite is conspiring to rule the world through an authoritarian world government: the New World Order. As we know, this elite consists of the Bilderberg Group, Freemasons, the UN, international monetary institutions and other illuminati. What is not that well known, however, is that these entities are actually just front organizations of Salama Brewing Company - the real driving force of the Order. To celebrate our ability to constantly and covertly nudge people in the direction of global tyranny, we decided to brew an arrogant Pale Ale with New World hops that will make you taste your looming enslavement.
Description: New world hops for the BRAVE NEW WORLD. Barbarian crushability combined with authoritarian order. hop forward Exlposive TROPICAL dankness with a gently manipulating subtle finish.
Zephyr Salama Brewing Co. Olut 2.8
Micro-IPA According to ancient Greeks, the Anemoi were wind gods who were associated with various seasons and weather conditions. Boreas was the strong north wind, violent in temper (something like a robust Imperial Stout). Notus was the south wind: warm but also the dreaded bringer of summer storms (think of a dangerously crushable DIPA). Eurus was the east wind and not really worth mentioning (pretty much like Lager). But then there was the west wind, Zephyrus, the bringer of spring and the
most gentle wind of them all. Description: Packed with hops and character but still gentle as the west wind